Artrose-training

Voelen uw gewrichten stijf aan? Doet het ook pijn wanneer u ze beweegt? Heeft u daardoor moeite met lopen? U denkt misschien dat het beter is om lichamelijke activiteiten te vermijden en daarmee pijn te verminderen. Het omgekeerde is waar! Speciaal voor mensen met artrose heeft Fysiomeer een training ontwikkeld.

Lees meer

Diabetes-training

Een trainingsprogramma voor suikerpatiënten levert vaak meer op dan het voorschrijven van insuline en medicijnen. Letterlijk én figuurlijk. Want de deelnemers aan de diabetes-training voelen zich lichamelijk en geestelijk niet alleen veel beter, er kan ook nog eens worden bespaard op de kosten voor insuline en medicijnen. Kern van de training is de leefstijl van de patiënt te verbeteren. U wordt geleerd gezonder te leven en meer te bewegen.

Lees meer

Medische fitnesstraining

Bij medische fitnesstraining wordt u begeleid door een fysiotherapeut. Het trainingsschema is zodanig opgesteld dat u ondanks eventuele beperkingen toch kunt sporten. Ook kunt u medische fitnesstraining zien als aanvulling op uw revalidatie na een blessure.

Medische fitness is tevens geschikt voor mensen die aan hun gezondheid willen werken maar de stap naar een sportschool te groot vinden.

Lees meer