Site menu:

Verhuisd

De locatie Spinnekop is verhuisd naar Molenwijk 15 in Amsterdam.

Zie de pagina Contact - Route voor meer informatie.Goed nieuws:

Vanaf 1 januari 2006 kunt u rechtstreeks terecht bij de specialist in beweging. De fysiotherapie wordt voor iedereen toegankelijk.

DTF: Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?

Vanaf 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbriefje meer nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts, maar dat bent u dus niet meer verplicht.

Dat heeft voordelen. Zo komt u 'direct' bij de specialist in beweging terecht, zodat u weer 'direct' kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft wel een centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.

De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat de fysiotherapeut eerst vaststelt of u aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij of zij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.

Wanneer u wel behandeld kunt worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega's, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.

Zorgverzekeraar
Toegestaan
Agis
Ja
Achmea
Ja
Anderzorg
Ja
Azivo
Ja
CZ
Ja
De Amersfoortse
Ja
De Friesland
Ja
OHRA / Delta Lloyd
Ja
DSW
Ja
Fortis
Ja
Menzis
Ja
ONVZ
Ja
OZ
Ja
Nationale Nederlanden
Ja
Salland
Ja
Trias
Ja
Univé
Ja
VGZ
Ja
Zorg en Zekerheid
Ja